Select Page

Har du i længere tid følt dig trist og ensom, så skulle du muligvis skaffe dig en hund til at opkvikke tilværelsen. Med en hund kan du med lynets hast genoplive din hverdag og sammen kan i opleve nye dele af livet. En altid loyal og trofast kammerat ved sin side er fantastisk at have i livet. Hunde modsat katte kræver en del pasning og plejning, hvilket kan give en ny og spændende gnist til din hverdag. Det kan være vanskeligt at vælge den rette hunderace, da der skal tages højde for de forskellige opdragelsesmetoder. Derudover kan det være en god ide at gøre sig klog på hundenes størrelse, så i begge trives i hjemmet. Leder du efter en charmerende og rolig hund, så vil en Fransk Bulldog være det perfekte match til dig.

En trofast legekammerat

Fransk Bulldogs er af den lille/mellem størrelse og varierer meget i farven på dens pels. Farven går i nuancer af sort, brun eller hvid. Pelsen er kort og med de store spidse, opretstående ører samt den flade næse, får hunden et venligt og kækt udseende.

Med den ellers så charmerende Franske Bulldog, skal du ikke tage fejl af hundens muskuløse ydre. Det er en følsom hund, som ved dårlig træning kan udvikle en enorm samvittighed. Denne race er ofte drillesyg og har tendens til at blive meget stædig, hvilket komplimentere den kompakte og stærke krop. Derfor er det vigtigt, at du udfører en ordentlig opdragelse overfor hunden. Ikke en, som indgår i skæld ud, men en opdragelse med god tålmodighed. Det kan være en enorm fordel at opdrage hunden fra hvalpestadiet, så du er sikker på, at din hund lystrer og opfører sig ordentligt, når den når voksenstadiet.

Slå tiden ihjel

Med en hund i hjemmet åbner der sig et hav af nye muligheder. Den ensomme tid bliver ryddet af vejen, for nu står hunden klar til sjov og leg. Med den kærlige Franske Bulldog bliver hverdagen lyst op af blot en ny tilstedeværelse i hjemmet. Med hunden ved din side kan i både læge og slappe af sammen. Der er uendelige mange muligheder med en hund, men mest af alt er du aldrig alene. Det at have en hund kan være en fantastisk måde at udfordre sig selv på. Hunden skal luftes dagligt, og dermed kan du kombinere dine egne behov for sund motion. På længere sigt kan det være en fordel at købe hundelegetøj til indendørs brug, hvis vejret er dårligt. Den Franske Bulldog er udover at være omgængelig med mennesker, også god til at leve blandt børn.

Opdag en ny verden

Den Franske Bulldog kan være med til at skabe et nyt liv i en tid, hvor ensomhed fylder meget blandt enlige beboere. At have et dyr tæt på sig smitte med livsglæde. Det kan mærkes hos alle typer af kæledyr, katte, fugle eller gnavere. Dog siges det, at hunden er menneskets bedste ven, og her ville mange nikke, da hunde giver en helt speciel følelse og et helt specielt bånd. Den Franske Bulldog giver glæde til hverdagen.