Select Page

Kunne du godt tænke dig at få en hund? Savner du selskab i din hverdag og tryghed om natten? Elsker du at gå lange ture flere gange om dagen, og kan du godt lide at putte med dit kæledyr? Så kan det være, du burde anskaffe dig en sød lille Cocker Spaniel. Denne hunderace er perfekt til dig, der elsker at være aktiv, og som ikke er bange for at opdrage din firbenede ven. Det handler bare om at vise hunden, hvem der bestemmer, og så skal det hele nok gå. Hunderacen har nemlig rødder som jagthund, der muligvis lige skal tæmmes en smule. Men når dette er gjort, er denne hund det bedste valg.

Den rigtige hund

Når man skal til at få sig en hund, er det enormt vigtigt, at man får den rigtige. Det er nemlig helt essentielt, at man anskaffer sig en hund, der passer ind i ens hverdag, og som derudover også harmonerer godt med ens personlighed. Så hvis man for eksempel ikke kan lide at gå lange ture, burde man måske anskaffe sig en hund, der ikke krævet meget aktivitet eller motion. Ligeledes bør man ikke få en hunderace, der ikke kan lide at være alene mange timer ad gangen, hvis man selv arbejder størstedelen af dagen. Så får man heller ikke noget ud af det som hundeejer, mens ens hund vil lide af det. På den måde er det altså rigtig vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvilken slags hund, man kunne tænke sig, før man smutter forbi hundeavleren.

Et venligt sind

Som sagt kan hunderacen Cocker Spaniel sagtens være den rette hund for dig. Denne hund har nemlig et utrolig kærligt sind og en dejlig personlighed, hvilket gør denne hund meget tålmodig og loyal. En Cocker Spaniel kan godt lide at opbygge et tæt forhold til sin ejer, og den kan også let og hurtigt tilpasse sig hverdagen i en større familie. Denne hund har et helt særligt udseende, som let kan genkendes ved sin fine, krøllede pels. Det er blandt andet det, der gør denne hund så populær hos mange danske familier. Man skal som sagt blot være opmærksom på, at en Cocker Spaniel godt kan have en smule temperament i en ung alder, hvilket man igennem opdragelsen skal være opmærksom på at træne. Man kan på den måde træne denne hund op til at være en jagthund eller socialhund, men den kan også sagtens bare være familiehund.