Select Page

Man kan hurtigt blive forblændet og forelsket i et hus, når man ser det første gang. Hvis man er førstegangskøbere, så er der visse ting, som man skal være ekstra opmærksom på, inden man skriver under. Det er nemlig vigtigt, at man har helt styr på, hvad man går ind til det. Det kan nemlig blive dit hus en dag, og så er det dig som står med problemet.

Kig lidt ekstra på badeværelset 

Mange går hurtigt igennem badeværelset og kigger kun lige kort på det, men det er en fejl. Selvom badeværelset er et lidt mere privat rum, så er det vigtigt, at man har ekstra opmærksomhed på vådrummene i huset. 

De steder hvor der er vand til dagligt kan også være de steder, hvor der er fugtskader eller skimmelsvamp. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at kigge det hele efter i hjørnerne, så man er sikker på, at man ikke får en uventede overraskelse. 

En dårlig og indelukket lugt på badeværelset kan også være en indikator for, at noget ikke helt er som det skal være. Man bør derfor reagere på det, da det kan blive dyrt i sidste ende, når man selv står med huset.

Kig efter skadedyr 

Når du er færdig med at kigge på facaden, taget, vinduer og døre, så er det tid til at kigge efter skadedyr. Det kan hurtigt blive en ubehagelig og dyr overraskelse, hvis du finder rotter i kloakken eller borebiller i træværket. 

Sørg derfor for at kigge ekstra godt efter de steder, hvor du ved, at der er chance for at skadedyr kan bo og gemme sig. Så er du nemlig sikker på, at tilstandsrapporten passer, og der ikke er et problem. 

Hvis ulykken er ude efter at købet er gennemført, så skal du med det samme kontakte skadedyrsbekæmpelsen og din forsikring, så du er sikker på, at der bliver taget hånd om sagen med det samme. Du kan få hjælp af skadedyrsbekæmpelse Ikast, som kan hjælpe dig med netop dit problem. 

Tag et par ekstra øjne med

Man kan som sagt hurtig blive forblændet og forelsket i et hus, når man ser det første gang. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at få friske og objektive øjne med, når man ser det. 

Det behøver ikke være første gang man ser huset, da det er en god idé at se det flere gange. Så ved man nemlig, at den første forelskelse har lagt sig, og man er klar til at se mere på husets muligheder, begrænsninger og selvfølgelig også problemer. 

Tag derfor jeres forældre, venner eller en bror eller søster med, som kan give jer deres ærlige mening. Man skal dog ikke tage for mange med heller, da der hurtigt kan komme mange meninger som man skal forholde sig til, og så kan vigtige informationer eller problemer blive tabt i kaosset.