Select Page

Huden har en beskyttende effekt overfor kroppens resterende organer. Det vigtige forsvarsværk står imod udefrakommende elementer, som kan være forudsætningen for en enten højere eller lavere risikofaktor i form af ubehagelige hudproblemer eller mere skadelige hudsygdomme. 

Det er altafgørende, at vi passer på vores omgivelser, os selv og hinanden. Dette gælder især den store mængde af hud, vores kroppe er omkranset af. Der skabes en verden til forskel, hvis vi sørger for, at vi behandler os selv, som vi vil behandle andre. Huden skal være modstandsdygtig, så den kan være på vagt overfor ubudne gæster. 

Ligeledes er din hud også med til at sætte og definere førstegangsindtrykket, som du giver til dine medmennesker. Så når vi går i gang med at behandle, vedligeholde og værne om overfladerne i vores boliger, eller pudser bilernes facader, så er der på samme måde et stort behov for at forebygge mod eventuelle hudsygdomme eller hudproblemer. 

Professionel hudpleje

Forebyggelse og beskyttelse mod hudsygdomme 

Der findes et væld af forskellige hudsygdomme eller hudproblemer, som mange danskere kæmper med, og som kan være vanskelige at få bugt med. Det handler om at praktisere de handlinger, der kan være med til aktivt at booste huden til det bedre. Der findes hududfordringer såsom: 

  • Nældefeber
  • Soleksem
  • Hudkræft
  • Psoriasis 
  • Bumser
  • Tør hud

Huden er oftest en utrolig stor faktor, når det kommer til ens eget selvbillede og selvbevidsthed. Det er især med årene, at der kan være et stort behov for den ekstra opmærksomhed til din daglige hudpleje rutine. Her får kroppen sværere ved at holde sig smidig og glat.

Du vil opleve at kollagen niveauet falder, hvorfor det er vigtigt, at du styrker huden med en daglig rutine, hvor du sørger for at fylde depoterne op med det vigtige kollagen protein, renser huden med sunde hudplejeprodukter, eller benytter solcreme, ansigtscreme eller fugtighedscreme.

Mand påfører ansigtscreme