Select Page

Har du en gammel computer liggende, som du ikke få brugt eller trænger din nuværende computer til en eller flere opdateringer? Så få din computer opgraderet med den seneste hardware, så den kører godt og hurtigt.

Få hjælp til din computer

Fordele ved at holde din computer ved lige

Der kan være mange penge at spare ved at udnytte sine nuværende computere optimalt, i stedet for at de bare ligger hen og ikke bliver anvendt. Måske din gamle computer kan være en, dit barn kan anvende, eller måse kan du sælge den. Eller måske kan den anvendes til en fælles eller ekstra spillemaskine i familien. Ofte kræver en opgradering måske en ny SSD harddisk udover almen gennemgang og opgradering af din computer. Eller måske mangler du bare en teknisk enhed som et specifikt stik, for at de digitale enheder taler sammen, eller en router, der trænger til at blive udskiftet. Det kan være vanskeligt at finde rundt i det tekniske, hvis man ikke helt har forstand på det. Og heraf kommer man måske til at bruge mange og unødvendige penge, som kunne have været brugt på andre ting. Heraf kan det derfor være fordelagtigt, at få en ekspert med på råd opgrader din gamle computer, så du får mest udbytte og optimal teknik for dine penge.

Den elektronisk SSD harddisk

Teknik udvikler sig konstant på markedet. Til dels for at opnå hurtigere og effektivisere computer, da meget arbejde i dag udføres via computere. Priserne aftager og bliver dog oftest billigere med tiden. Den elektroniske SSD harddisk formål er at erstatte den almindelige mekaniske harddisk HDD og heraf gøre din computer meget hurtigere. HDD er den harddisk, som mange af os anvender i dag på vores computere. SSD harddiske kan optimere både stationære og bærbare computere og din oplevelse vil være, at få en computer som føles som helt ny.

Tænk i miljøbevidst computer

 

Tænk miljø ind i dit pc udstyr

At anvende dit gamle computergrej så længe som muligt, er der også fordele i miljømæssigt bl.a. overforbrug. Måske du også har mulighed for at anvende din arbejdscomputer privat. Dertil sælge noget af dit hengemte udstyr eller selv købe genbrugs computere til fornuftige priser, som teknisk er optimeret og ligeledes garanti sikret. Det kan du finde mere om via linket, men kan også være en gaveide. Dertil er der også mulighed for ekspertbistand til andre vigtige it opgaver. Dette er med afsæt i, hvad du ønsker dig som kunde, men også med fokus på bæredygtighed.