Select Page

Leder du og din familie efter den ideelle familiehund? så har i sikkert allerede nu overvejet og vurderet om hvorvidt i reelt kan have en hund. Næste skridt er bare at finde den ideelle hund til dig og din familie.

Når man skal anskaffe sig en hund, er der mange overvejelser at gøre sig, men det er vigtigt at finde en hunderace, der passer perfekt ind i din og din families hverdag. En fransk bulldog er en ideel familiehund, som generelt knytter sig helt tæt med en af familiens medlemmer.

Mere om racen og dens kvaliteter

Hvis I anskaffer jer en fransk bulldog er det vigtigt at en af jer vil blive den primære omsorgsperson og træningsmakker, da lige netop denne hunderace generelt knytter sig til én person. Selvom den kun knytter sig til én er det stadig en charmerende, livlig og hengiven hunderace. Ergo er det en hunderace, som er ideel til familie med små børn, hvor mor eller far tager det fulde ansvar, og de små “bare” er med til at give kys, kram og kærlighed.

En fransk bulldog kræver også god socialisering fra start og derfor er det ideelt, hvis den omgås børn og andre hunde jævnligt fra når den er hvalp. Det er ydermere en race, som er en behagelig selskabshund, og som ikke behøver megen motion, specielt ikke i varmt vejr, da dette kan påvirke dens i forvejen besværet vejrtrækning. Med den korte pels behøver lige netop en fransk bulldog ikke meget pelspleje, det er dog vigtigt at holde fugerne i ansigtet tørre og rene. Franske bulldogs og deres kvaliteter beskrives mere i angivet link, og hvis denne race virker som et godt valg til dig og din familie, ville det være en fordel at klikke på linket.