Select Page

Har du overvejet at købe en hund til familien, så skal du måske overveje den Engelske Bulldog. Med denne type hunderace er du sikret dig en loyal og trofast hund, som med sit kompakte og charmerende ydre ville skabe smil og glade dage hos familien. Den Engelske Bulldog er et fremragende valg, når det kommer til sammensætningen af hund og familierelationer. Den er rolig, ukompliceret og skal ikke have lange gåture, hvilket passer perfekt ind i det ellers travle familieliv. Inden du køber hunden, er der dog et par vigtige råd at være opmærksom på.

Hvordan ser den Engelske Bulldog ud?

Det findes mange forskellige racer af hunde, og med de forskellige racer følger forskelligt udseende. Den Engelske Bulldog er tæt bygget og har en muskuløs krop. Den hører til gruppen Molosser, som kendetegnes ved vagt og krigshunde. Den Engelske Bulldog er mellemstor og pelsen er kort. Farven varierer mellem sort, hvid, brun, beige og forskellige sammensætninger af disse. Læs mere om racen her. Med det ellers lidt sløve og anderledes udtryk, har denne hund masser er kærlighed at give af.

En striks opdragelse

Det er vigtigt, at denne hunderace bliver opdraget ordentligt ved hvalpestadiet. Som nævnt tidligere stammer denne type hund fra en ellers meget aggressiv hunderace. Den kan derfor uden den rigtige opdragelse reagere med en truende adfærd, hvis provokeret. Dermed er det vigtigt at være opmærksom på aggressive tegn. Den Engelske Bulldog kan være trofast for vante rammer, genkendelige mennesker og hunde. Med en god træning fra hvalpestadiet undgår du en aggressiv hund, men skaber en loyal følgesvend og en god legekammerat til familien.

Hvis du derfor er klar på at få en trofast ven og yde en indsats for god opdragelse, vil den Engelske Bulldog være det perfekt valg for dig og din husstand.